Ki az a PSG Ogli 7? Mekkora PSG Ogli 7 vagyona?

Első ránézésre szinte hihetetlen, hogy létezik ilyen szintű fényűzés, amit PSG Ogli 7 elénk tár videóiban a TikTok-on. A fiatal srácnak nem számít a pénz, hiszen van neki. Azt ugyan senki nem tudja biztosan, hogy miből telik a luxus életre. Viszont egy laza két fős ebédért meg sem kottyan neki a 150 00 forint. Szép az élet, vagy éppen, hogy nem? Ezt csak ő maga tudja, mi csak bízunk benne, hogy a pénz valóban olyan boldoggá teszi őt.

Mi a neve PSG Ogli 7-nek?

PSG Ogli 7 igazi neve Papp Olivér

Mivel foglalkozik PSG Ogli 7?

PSG Ogli 7 egy influenszer, akinek jelenleg 200 000 főnél is nagyobb követőtáborral büszkékedhet TitTok-on.

Mekkora PSG Ogli 7 vagyona?

Ez egy jó kérdés, mint ahogy az is, hogy mihet ért PSG Ogli 7 a tiktokozáson kívül. papp Olivér 7 nyelven beszél, ami azért igen szép teljesítmény. A tavalyi év második felében a Tények stábja elkísérte a srácot, hogy megnézzék hogyan is telik egy napja. A stáb tagjai olykor szóhoz sem jutottak, hiszen egy laza két fős ebédért 150 000 forintot hagyott az étteremben Papp Olivér. Majd ezután egy fehér Ferrari megvásárlása következett. A vele tartó riporter persze ezt látva többször is rákérdezett, hogy honnan van ezekre pénze, de minden alkalommal annyit kapott válaszként, hogy PSG Ogli 7 nem dolgozik, neki a rajongói utalnak.

Videói minden alkalommal több százezer lájkot kapnak, pedig hol mond valamit hol nem, és olykor még érteni is alig lehet olyan szinten hadar. Persze sok a mondanivalója, a videók pedig rövidek, azonban az egyik videójából kiderül, hogy a sok pénze mellett némi nyelvtudása is van. Ugyan a külföldi hölgyet végül nem hívta be a videóba, de elmondta, hogy nem okozna gondot neki, beszélgetnie vele, hiszen hét nyelven beszél. Ami, ha valóban így van, akkor le a kalappal a srác előtt.

Miből él PSG Ogli 7?

PSG Ogli 7 egy igazi életművész, influenszer. Ma 234 ezren követik PSG Ogli 7 TikTok profilját, pedig csak hobbinak indult az egész. Elmondása szerint rájött, hogy mekkora „szarban” vannak a fiatalok, és segítenie kell nekik. Így videóiban életvezetési tanácsokat is ad. Továbbá fényűző életével kérkedik és olyan köteg pénzzel legyezi magát, amit csak nagyon kevesen láttak igazából egyben. Olivér mióta „sztár” lett több tévé műsorban is szerepelt már, például láthattuk a Szerencsekerékben és a Hal a tortánban is. Bár utóbbi érdekesen sült el, hiszen nem ő, hanem a kedvenc séfjei főzték a műsorban felszolgált vacsorát.

Ki is valójában PSG Ogli 7?

Sokat nem tudunk meg róla a videóiból, viszont érdekes lehet belelátni egy ilyen luxus életbe kortól függetlenül. Annak ellenére is, hogy ő maga a fiataloknak szánja a gondolatait, hiszen maga is igen fiatal még. Az „igazi” munkájáról pedig egyre több pletyka kering, egyesek elhiszik, hogy a Parlamentben dolgozik, mások pedig simán üzletemberként emlegetik a TikTok sztárt. Ő viszont azt mondta a Tények riporterének, hogy nem dolgozik sehol, hanem a rajongói tartják el. Az az egy biztos, hogy annyi pénze van, hogy nem okoz gondot egy (vagy akár több) Ferrari megvásárlása, és hogy csak úgy kiruccanjon Mexikóba pihenni egy keveset. „Na csumi”.

Kinek szurkol?

Hát nyilván a Neymart, messit és Mpabbet is soraiban tudó PSG.nek :).

Összegzés

Psg Ogli a magyar TikTok egyik ismert arca 153 ezer követője van. A fiatal srác „Kis pénz, kis foci” mondattal lett ismert a videós közösségi oldalon, majd több ezren használni is kezdték ezt a szöveget alkalmazáson. Aki azonban jártas a magyar futballban, ismeri annak múltját, aki tájékozott, az tudja, hogy a szöveg jó régi, még Puskás Ferenc mondta.

Valakinek leesett végre, hogy a szöveg a legismertebb magyar labdarúgóé volt, Psg Ogli csak kölcsönvette – de ő videóban válaszolt a vádakra, bizonyítékot követelt, és szentül állította, hogy ezt ő találta ki. A videó elkészült után 12 óra leforgása alatt több száz tiktokker készített tartalmat, amiben bemutatták azt a videót, ahol Puskás Ferenc kimondja a híres szállóigét. A videókra, melyek alátámasztják a vádakat, Ogli még nem válaszolt, viszont a kommentszekciójában többen követelik a magyarázatot.

Irány a ferfitemak.hu főoldal >>

Karóra webáruház >>