Férfi laptop táska – mit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt?

A notebook táska vásárlása a legjobb, ha felelősségteljes döntésen alapul, mert hosszú távon roppantul kellemetlen, ha a kiválasztott modell nem a legideálisabb. Épp ezért segítünk rámutatni azokra a tényezőkre, amikre megéri fokozottan odafigyelni még a beszerzés boldogító pillanata előtt.

Mennyire elvárás a multifunkcionalitás?

Alapvetően a notebook táska arra hivatott, ami a nevéből is kiderül: táskaként szolgálni az adott laptop típushoz. Igen ám, de ma már úgy általában a hordozható számítógéphasználat sokkal összetettebb, mint kezdetben. Számtalan kütyü, kellék és kiegészítő tartozik hozzá a felszereléshez, amiknek az elhelyezése szintén logikus feladatként merül fel. Külső winchester, pen drive, vezeték nélküli egér, billentyűzet – és akkor ez csak egy roppantul leszűkített, leegyszerűsített lehetséges felsorolás. Ahhoz, hogy ezeknek a készülékeknek is meglegyen a maguk biztonságot adó helyük, olyan táskát ildomos preferálni, ami multifunkcionális. Azaz legalább egy nagyobb plusz fakkal rendelkeznek, és minimum két-három kisebb pakolórésszel. Azért jó, ha több apróbb rész is adott a pakoláshoz, mert így egyrészt az átláthatóság borítékolható, másrészt biztonságosan elkülöníthetőek egymástól az egyes eszközök.

Ezen kívül, ahogy az a CCC online felületén is látszik, nem egy modell büszkélkedik dokumentumok tárolására alkalmas fakkal. Ez különösen azoknak jó hír, akik a papírmunkát nem tudják a munkahelyükön hagyni, vagy akiknek lényeges az egyes iratok ide-oda szállíthatóságának megoldása. Szóval igen, bizonyos helyzetekben a multifunkcionalitás az egyetlen optimális döntés.

A méret mennyire fontos kritérium?

Nem túlzó azt állítani, hogy az egyik leglényegesebb. A notebook colban kifejezett méretével mindenképpen tisztában kell lenni ahhoz, hogy arra a táskára essen a szavazat, ami tényleg optimális. Ha nagy bizonytalanság övezi a témát, akkor a CCC üzleteiben személyesen is kipróbálható, hogy melyik az a méret, ami a legideálisabb.

A túl nagy modellek nem biztonságosak. Ha a laptop szabad mozgástere túl nagy, az kockázatos mutatvány, mert így a gép sérülékenysége is fokozottá válik, ami cseppet sem előnyös fordulat. Azt meg nyilván mondanunk sem kell, hogy a passzos variációk mennyire használhatatlanok, sőt valójában veszélyesek is a notebook épségére nézve. A boltban ellenben gond nélkül letesztelhetőek az egyes méretek, így mindenféle nehézség nélkül kiválasztható a minden szempontból befutó modell.

Hol marad a stílusosság?

Természetesen nem feledkeztünk meg a trend hívó szaváról sem. A CCC széles választékában kizárólag olyan modellek fedezhetőek fel, amikről egyetlen pillantás után nyilvánvalóvá válhat, hogy a divatosság avatott képviselői. A fazonok egytől egyig jól mutatnak, s mint outfitet gazdagító kiegészítők is megállják a helyüket. Amúgy pedig, ha akad a táskán telefontartó, meg hely a tárcának, kulcsoknak, akkor valójában kézitáskára már nincs is szükség.

A férfiak legkedveltebb színe a fekete, ami amúgy praktikus is akkor, ha a táska számtalan helyen megfordul, viszont a merészek színesebb variánsokra is voksolhatnak akár.

Irány a főoldal >>

Férfi laptop táska >>