Víz alatti szex előnyei és hátrányai

A víz alatti szex ellentmondásos téma. Vannak, akik izgalmas kalandnak tekintik, míg mások undorítónak tartják. Kinek van igaza ebben a kérdésben? Lehet igazságot szolgáltatni? A víz alatti szex során a nedves közeg az, ami igazán vonz sokakat. Igaz, élményt és igazi kalandot kínálhat a forró nyári északon, ugyanakkor számolni kell nyilvánvaló veszélyeivel.

Az ellenérvekre viszonylag könnyű következtetni. A víz baktériumokat, például szalmonellát vagy coliformot tartalmazhat. Megtalálhatók úszómedencékben, óceánokban, tavakban és óceánokban. Víz alatti szex közben könnyen bejuthatnak a szervezetedbe. Ki is száríthatod, mert még ha párás környezetben is vagy, a hüvelyben lévő nedvességet elmossa a víz. Ezenkívül az óvszer, amelynek védenie kell, nagyobb valószínűséggel válik le ebben a helyzetben. A sós vízben, azaz az óceánban a sókoncentráció az ellenség, az úszómedencékben pedig a klór és egyéb vegyszerek az ellenség. A tiszta vizű tavak, mint a Bajkál vagy a Ladoga, ideálisak lehetnek, de nem biztos, hogy megéri-e egy ilyen távolság az erőfeszítést. Ami a fürdőkádat illeti, a hasonlat az uszodához is hasonló, sajnos a csapvizet is fertőtlenítik, de jóval kisebb mértékben. Végül is a víz nem állítja meg a terhességet.

Víz alatti szex előnyei

Ami a víz alatti szex előnyeit illeti, ez nem más, mint titkos kalandok erotikus játéka. A finom árnyalatok és a teljesen eltérő, szokatlan környezet sok pár számára maradandó élményt jelent. Ezt az élményt sokan elengedhetetlennek tartják egy romantikus wellness hétvégéhez. Továbbá, ha abbahagyjuk ezt a viselkedést, az azonnali fertőzés nem törvényes. Természetesen megfelelő előkészítéssel és gondos tervezéssel a legtöbb probléma kiküszöbölhető. Szerencsére ma már számos, lúgos összetevőket tartalmazó vizes lubrikáns kapható. Ezenkívül a fenti okok miatt a legtöbb ember, aki nem ajánlja ezt a fajta együttlétet, elismeri, hogy az előjátéknak helye lehet a medencében. És nem kell belemerülni az életedbe, a zuhany alatti szex nagyon kielégítő lehet több káros mellékhatás nélkül.

Tanácsok, ha a víz alatti szexet választod!

Először is egy stabil pontot keresek. A vízben átélt súlytalanság kifejezetten remek érzés, ugyanakkor nem igazán hajtja a teljesítményt. A behatoláshoz az ember stabilitása kell, így a sikerhez valamilyen fogás és támasz szükséges. Ez lehet például egy úszómedence lépcsője, egy jakuzziban kialakított ülőhely, vagy egy korlát, de a víz olyan sekélyebb része is, ahol a lábad leereszkedik, és te és a párod a széléhez tudtok ragaszkodni.

Víz alatti szex esetén az óvszer nem javasolt

Mielőtt belevágnánk egy víz alatti szexkalandba, érdemes hidratálódni és jó előre kimenni a wc-re. Érdemes étrend-kiegészítőkkel feltölteni a szervezetet vitaminokkal, és könnyebben leküzdeni a különböző fertőzéseket. Ha a szex jakuzziban történik, ügyeljen a hőmérsékletre. Az intenzív szex önmagában is sok hőt termel a szervezetben, és még forró vízre sincs szüksége. De nem számít, melyik beállítást választja, legyen az tó, óceán vagy úszómedence, tudd, hogy bizonyos simításokról le kell mondanod, még akkor is, ha az nem póz. Ez víz alatti anális szex és orális szex. Előbbi nem csak a fertőzésveszély miatt, hanem saját szennyezettsége miatt is. A víz mindenkié! Ez utóbbi ellenjavallt a húgyúti fertőzések miatt.

A legjobb, ha Ön és partnere jobban összpontosít a testtartásra. Víz alatti szex környezetben közel 360 fokban mozoghat. Minden korosztály megérdemli ezt a szabadságot!

Irány a főoldal >>

Potencianövelő széles választékban >>