Tadalafil vélemények: tadalafil hatása és ára? Tadalafil vény nélkül?

Ebben a cikkben a tadalafil potencianövelővel kapcsolatos összes fontos kérdésre választ kapsz. Mi az a tadalafil? Tadalafil ára? Hol kapható tadalafil? Tadalafil vény nélkül lehetséges? Melyek a tadalafil pozitív és negítv hatásai? Tadalafilt helyettesítő potencianövelők? Hasznos tippek és tanácsok a tadalafillal kapcsolatban. Vágjunk is bele!

Mi az a Tadalafil Teva gyógyszer és mikor alkalmazható?


A Tadalafil Teva-t férfiak erekciós problémáinak kezelésére használják. A Tadalafil Teva jelentősen hozzájárul a hosszantartó, kőkemény erekció eléréshez és a hosszantartó fenntartásához, melynek köszöhetően jelenőtsen növeli a férfiak szexuális teljesítményét és élvezetét.
Miért is olyan hatásos potencianövelő készítmény ez? A Tadalafil Teva a tadalafil hatóanyagnak köszönheti jótékony hatását. A tadalafil a foszfodieszteráz-5 gátlók csoportjába tartozik. Szexuális ingerlés hatására a Tadalafil Teva készítmény ellazítja a simaizmokat péniszben, melynek következtében az a pénisz ereiben a véráramlás fokozódik. A tadalafil hatása az erős és hosszantartó merevedés.
Jó, ha tudod, hogy a Tadalafil Teva nem fejti ki a hatását, ha nincs szexuális inger, azaz nem fog egyfolytában non-stop állni tőle a péniszed. Szóval szükségetek lesz előjátékra mielőtt belekezdtek a szeretkezésbe, hogy valóban el kezdjen hatni a a Tadalafil Teva gyógyszer.


Hasznos infók, figyelmeztetések a Tadalafil Teva szedése előtt


Semmiképp se próbáld ki és ne szedj tadalafil tartalmú gyógyszert, így Tadalafil Tevat sem, ha allergiás vagy a tadalafilra vagy az egyébb összetevőire. Akkor se próbáld ki, ha organikus nitrát hatóanyagú készítményt vagy nitrogén-oxid képzó szert szedsz. Ezt a gyógyszercsoportot („nitrátokat”) angina pektorisz („mellkasi fájdalom”) kezelésére használják és a tadalafil fokozza hatásukat.

Egyáltalán ne próbálj ki semmiféle tadalafil apaú készítményt, ha az alábbiak valamelyike igaz rád.
Súlyos szívbetegségben szenvedsz vagy nem rég szívrohamod, sztrókod, azaz gutaütésed volt! Ja túl mahas vagy túl alacsony a vérnyomásod vagy előfordult már veled látásvesztés, akkor is kerüld a tadalafilt.
Ne szedj tadalafil alapú gyógyszert, ha riociguátot használsz.. Ezt a gyógyszert a pulmonális artériás magas-vérnyomás (a tüdőben előforduló magas vérnyomás) kezelésére, valamint a tüdő krónikus tromboembóliás magas-vérnyomás kezelésére használják. A PDE-5 gátlók, mint pl. a Tadalafil Teva kimutatottan fokozzák ezen gyógyszer vérnyomás-csökkentő hatását. Amennyiben riociguátot szed vagy bizonytalan, tájékoztassa kezelőorvosát.

Figyelmeztetések

Mielőtt úgy döntesz, hogy kipróbálsz tadalafil hatóanyagú gyógyszert vagy a Tadalafil Teva-t, mindenképp egyeztess erről orvosoddal. Ha szívbetegségben szenvedsz, akkor mindenképp egyeztess az orvosoddal, mert a szex és a tadalafil alapú gyógyszerek, így a Tadalafil Teva is jelentősen megterheli a szívedet!

Továbbá bármely tadalafil hatóanyagú gyógyszer használata előtt beszélj orovosoddal, ha az alábbiak bármelyikében is szenvedsz
– sarlósejtes vérszegénység (a vörösvértestek betegségében),
– a csontvelő rákos megbetegedésében (mielóma multiplex),
– a vérsejtek rosszindulatú megbetegedésében (leukémia),
– a hímvessző anatómiai eltérése,
– súlyos májbetegség,
– súlyos vesebetegség.


Nem ismert, hogy a Tadalafil Teva hatásos-e olyan betegeknél, akiknél:
– kismedencei sebészeti beavatkozás történt;
– a dülmirigy (prosztata) egészének vagy egy részének eltávolítása történt a prosztata idegeinek átvágásával (radikális, az idegképleteket nem kímélő dülmirigy eltávolítás).
Ha hirtelen látás romlást tapasztalsz, akkor azonnal hagyd abba a Tadalafil Teva szedését és azonnal fordulj kezelőorvosodhoz.

Néhány, tadalafilt szedő betegnél halláscsökkenés vagy hirtelen kialakuló hallásvesztés előfordulását figyelték meg. Bár nem ismert, hogy ez az esemény közvetlen kapcsolatban áll-e a tadalafillal, ha hallásod romlik, akkro azonnal hagyj fel a Tadalafil Teva szedésével és menj el az orvosodhoz konzultációra.

A Tadalafil Teva alkalmazása nők, gyermekek és 18 éves kor alatti serdülők számára nem ajánlott, kifejezetten tilos!

Egyéb gyógyszerek és a Tadalafil Teva


Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről.
Ne szedjen Tadalafil Teva-t, ha már nitrátokat szed.
Néhány gyógyszert befolyásolhat a Tadalafil Teva vagy azok befolyásolhatják a Tadalafil Teva hatásosságát. Közölje kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha már szed:
– alfa receptor gátló készítményt (melyet magas vérnyomás vagy jóindulatú prosztata megnagyobbodással járó húgyúti tünetek kezelésére alkalmaznak);
– egyéb vérnyomáscsökkentőket;
– riociguátot
– úgynevezett 5-alfa reduktáz gátlót (melyet jóindulatú prosztata megnagyobbodás kezelésére alkalmaznak);
– ketokonazol tablettát (gombás fertőzés kezelésére) és az AIDS illetve HIV fertőzés kezelésére használt proteáz-gátlókat;
– fenobarbitált, fenitoint és karbamazepint (görcsroham elleni gyógyszerek);
– rifampicint, eritromicint, klaritromicint vagy itrakonazolt;
– egyéb készítményeket merevedési zavar kezelésére.

A Tadalafil Teva egyidejű bevétele itallal és alkohollal


Az alkohol hatásával kapcsolatos információ a 3. pontban található. A grépfrútlé befolyásolhatja, a Tadalafil Teva hatását, így csak óvatosan fogyasztandó. További információkért forduljon kezelőorvosához.

Termékenység

Kutyák kezelésekor a hímivarsejtek termelése csökkent a herékben. Néhány férfinél a hímivarsejtek számának csökkenését észleltek. Nem valószínű, hogy ez a hatás a termékenység hiányához vezet.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre


A klinikai vizsgálatok során néhány Tadalafil Teva-t szedő férfi szédülésről számolt be. Alaposan ellenőrizze, hogy miként reagál a filmtablettára, mielőtt gépjárművet vezetne vagy gépet kezelne.

A Tadalafil Teva laktózt tartalmaz

Amennyiben Ön bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel kezelőorvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.

Hogyan kell szedni a Tadalafil Teva-t?


A gyógyszert mindig a kezelőorvosa által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
A Tadalafil Teva filmtabletta szájon át alkalmazandó, kizárólag férfiak részére. A filmtablettát egészben, egy kevés vízzel nyelje le. A filmtabletta bevehető étkezéssel vagy anélkül.


A javasolt kezdő adag egy darab 10 mg-os filmtabletta a szexuális tevékenység előtt.
Azonban Önnek egy darab 20 mg-os filmtabletta adagot írtak fel, mivel kezelőorvosa úgy döntött, hogy a javasolt 10 mg-os adag nem elégséges.
A Tadalafil Teva filmtablettát a tervezett szexuális tevékenység előtt legalább 30 perccel lehet bevenni. A kapszula a bevételt követően 36 órán át hatásos lehet.
Napi egy filmtabletta Tadalafil Teva-nál ne vegyen be többet. A 10 mg-os és 20 mg-os Tadalafil Teva a várható szexuális tevékenység előtt alkalmazandó, folyamatos mindennapos használata nem javasolt.
Fontos megjegyezni, hogy a kapszula nem hatékony szexuális ingerlés nélkül. Önnek és partnerének ugyanúgy szüksége van a szexuális előjátékra, mintha nem szedne gyógyszert a merevedési zavar kezelésére.
Az alkoholfogyasztás befolyásolhatja a merevedési képességet és átmenetileg csökkentheti a vérnyomást. Ha Tadalafil Teva-t vett be vagy tervez bevenni, ne fogyasszon nagy mennyiségű (0,08% vagy magasabb véralkohol szintet eredményező) alkoholt, mivel az fokozhatja a felálláskor jelentkező szédülés kockázatát.
Ha az előírtnál több Tadalafil Teva-t vett be
Forduljon kezelőorvosához. Olyan mellékhatásokat észlelhet, melyek leírása a 4. pontban található.
Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.


Tadalafil Teva mellékhatások


Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. Ha az alábbi mellékhatások bármelyikét észleli, hagyja abba a gyógyszer alkalmazását és azonnal kérjen orvosi segítséget:
– allergiás reakció, beleértve a bőrkiütést (gyakorisága „nem gyakori”);
– mellkasi fájdalom – ne vegyen be nitrát-készítményt, hanem azonnal forduljon orvoshoz (gyakorisága „nem gyakori”);
– priapizmus, hosszasan fennálló és esetleg fájdalmas merevedés a Tadalafil Teva bevételét követően (gyakorisága „ritka”). Amennyiben 4 órán túl fennálló folyamatos merevedést észlel, azonnal forduljon orvoshoz.
– hirtelen kialakuló látásvesztés (gyakorisága „ritka”).
Egyéb jelentett mellékhatások:
Gyakori (10-ből legfeljebb 1 beteget érinthet)
– fejfájás, hátfájdalom, izomfájdalom, kar- és lábfájdalom, az arc kipirulása, orrdugulás és emésztési zavar.
Nem gyakori (100-ból legfeljebb 1 beteget érinthet)
– szédülés, gyomorfájás, hányinger, hányás, a gyomortartalom visszafolyása a nyelőcsőbe (reflux) homályos látás, szemfájdalom, nehézlégzés, vér jelenléte a vizeletben, hosszasan fennálló merevedés, szívdobogásérzés, gyors szívverés, magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, orrvérzés és fülcsengés, a kéz- és lábfejek, vagy a bokák vizenyős duzzanata, fáradtság.
Ritka (1000-ből legfeljebb 1 beteget érinthet)
– ájulás, görcsrohamok és átmeneti emlékezetkiesés, a szemhéjak duzzanata, a szemek vörössége, hirtelen halláscsökkenés, hallásvesztés és csalánkiütések (viszkető vörös duzzanatok a bőrfelszínen), hímvesszővérzés, vér jelenléte az ondóban, fokozott verítékezés.
Ritkán szívrohamot és agyi keringési zavart is jelentettek a Tadalafil Teva-t szedő férfiaknál. A legtöbb férfi esetében a gyógyszer szedése előtt már ismert volt a szívbetegség.
Az egyik vagy mindkét szemen előforduló részleges, átmeneti vagy tartós látáscsökkenésről számoltak be ritka esetekben.

Ritka mellékhatások


Néhány olyan egyéb, ritka mellékhatást jelentettek Tadalafil Teva-t szedő férfiaknál, melyeket nem észleltek a klinikai vizsgálatok során. Ezek közé tartoznak az alábbiak:
– migrén, az arc feldagadása, súlyos allergiás reakció, mely az arc vagy torok duzzanatát váltja ki, súlyos bőrkiütés, a szemek vérellátási zavarát okozó bizonyos kórképek, szabálytalan szívverés, mellkasi fájdalom és hirtelen szívhalál.
Gyakrabban jelentettek szédülést a Tadalafil Teva-t szedő, 75 éves kor feletti férfiaknál. A Tadalafil Teva-t szedő, 65 év feletti férfiaknál gyakrabban számoltak be hasmenésről.

Mellékhatások bejelentése


Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül. A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

Hogyan kell tárolni?

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!
A dobozon feltüntetett lejárati idő (Felhasználható:) után ne szedje ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.
Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást.
Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

Mit tartalmaz a Tadalafil Teva?

A készítmény hatóanyagaa tadalafil. Mindegyik filmtabletta 20 mg tadalafilt tartalmaz.
Egyéb összetevők:
Tablettamag:laktóz-monohidrát, hidegen duzzadó keményítő, kolloid, vízmentes szilícium-dioxid, kroszkarmellóz nátrium, nátrium-lauril-szulfát magnézium sztearát.
Filmbevonat:hipromellóz, laktóz-monohidrát, titán-dioxid (E171), triacetin, talkum (E553b), sárga vas-oxid (E172), vörös vas-oxid (E 172)).

Hogy néz ki és mit tartalmaz a csomagolás?

A Tadalafil Teva 20 mg: világossárga, ovális filmtabletta, egyik oldalán „20” mélynyomással, a másik oldala jelöletlen. A filmtabletta átmérői 12 mm × 7,4 mm, vastagsága 4,60-5,20 mm.

Kiszerelések

A Tadalafil Teva 20 mg 2, 4, 8, 12 és 56 db filmtablettát tartalmazó buborékcsomagolásban kapható.
Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

Tadalafil Teva helyett

Ma már a piacon számos tadalafilt helyettesítő, vény nélküli potencianövelő készítmény kapható. Ha elvi okokból, mellékhatások miatt, vagy mert orvosa azt tanácsolta, hogy ne használja a Tadalafil Tevat és ezért nem szeretne gyógyszereket használni a biztonságos erekció elérése érdekében, ma már számos alternatíva segíthet a biztonságos erekció elérésében! A potencianövelő étrend-kiegészítők olyan termékek, amelyek gyógyszerek alkalmazása nélkül ugyanazokat a reakciókat és hatásokat váltják ki, mint a potencianövelő szerek.

Hogy milyen előnyeik vannak ezeknek?

 • Kizárólag természetes, gyógynövényi összetevőkből készülnek, mint például a ginzeng gyökér, ánizs stb.
 • A természetes összetevőknek köszönhetően nem jellemző rájuk a mellékhatás.
 • Mivel összetevőik növényi hatóanyagok, így alkalmazásukkal nem fenyeget a függőség kialakulása.
 • Mivel minőségükben étrendkiegészítők, így orvosi recept nélkül is legálisan és biztonságosan értékesíthetők és megvásárolhatók.
 • Sok esetben ugyanolyan hatékonysággal bírhatnak, mint vényköteles társaik.

Növényi alapú potencianövelők a Tadalafil Teva helyett

Boom Boom

A Boom Boom napjaink egyik legnépszerűbb potencianövelő készítménye. A vásárlói vélemények alapján rendkívül hatékony. 

Boom Boom potencianövelő részleteket >>

El Torio potencianövelő

Évek óta töretlen sikerességnek örvend a El Torito Classic is. Alkalmazását abban az esetben is ajánljuk, ha nincs különösebben merevedési problémája, egyszerűen csak szeretne javítaniaaa teljesítőképességén. Az El Torito Classic kapszulái segítenek, hogy lenyűgözze partnerét!

El Torito Classic potencianövelő részleteket >>

Szuperhős potencianövelő kapszula

A közismert és nagyon népszerű Szuperhős kapszula megújult erővel és hatékonysággal veszi fel a versenyt a merevedési problémákkal szemben. Hatalmas előnye, hogy nem csak rövid időn belül váltja ki a merevedést, de maratoni ideig meg is őrzi azt. Ha szeretne többszörös orgazmust elérni, bátran ajánljuk ezt a készítményt. 

Kattints ide és olvasd el a részleteket >>

Tadalafil teva helyett próbáld ki a Szuperhős növényi alapú prémium potencianövelőt!

A pénisz keménységének megerősítésére, valamint a merevedés folyamatos és hosszú ideig történő fenntartására próbáld ki a Szuperhős potencianövelő kapszulát. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

A Szuperhős potencianövelő átsegít a fáradtságon, és tökéletesen megoldja az átmeneti merevedési gondokat. Magabiztosan, mindenféle nehézség nélkül képes leszel fenntartani az erőteljes erekciót az aktus teljes ideje alatt.

A Szuperhős potencianövelő  Magyarország egyik legismertebb, és legkedveltebb potencianövelője.

Szuperhős potencianövelő legfőbb előnyei

 • Kőkemény merevedést okoz: átsegít a stresszen és a fáradságon;
 • Rendkívül gyorsan hat (30-60 perc), és akár többször is képes lehetsz az akcióra;
 • Önbizalmadat rendkívüli módon megerősítheti;
 • Kápráztasd el a lányokat: nyugodtan belekezdhetsz egy második menetbe is;
 • Ha nincs erekciós problémád, akkor is látványos lesz a különbség;

Nem kell aggódnod, a szeretkezés után azért abbamarad a merevedés. Így nem derül ki partnered számára, hogy potencianövelőt alkalmaztál. Újabb ingerlés hatására ismételt erős merevedést tudsz majd produkálni.

A Szuperhős potencianövelőnek nincs, vagy teljesen elhanyagolható a mellékhatása. Enyhe cukorbetegség vagy kisebb vérnyomás probléma mellett is biztonságosan alkalmazható. Egészséges férfiak is bátran használhatják.

Szuperhős potencianövelő kapszula férfiaknak - 6db

Legális a Szuperhős potencianövelő?

A Szuperhős potencianövelő tabletta legálisan megvásárolható, OGYÉI által notifikált, biztonságos étrendkiegészítő. A termék hatósági engedélye ellenőrizhető az OÉTI étrend-kiegészítő listában.

 • Magyarországon hivatalosan engedélyezett termék. OÉTI engedélyszáma: 26753/2021.
 • Kizárólag növényi összetevőket tartalmaz, amelyek nem károsak az egészségre.
 • Mellékhatása nincs, vagy teljesen elhanyagolható.
 • Internetről biztonságosan, legálisan és engedélyezetten megrendelhető.

Szuperhős potencianövelő több ezer korábbi férfi vásárlónk 90-95%-ánal teljes mértékben bevált. Jelenleg a Szuperhős a piacvezető étrend-kiegészítő potencianövelő a hazai piacon.

A potencianovelo-tabletta.hu webáruházról

A webáruházban kizárólag 100% legális, OÉTI által bevizsgált, vény nélküli potencianövelő készítmények kaphatók. A nálunk kapható potencianövelő szerek mind 100% természetes, gyógynövény alapú készítmények, amelyek alkalmi vagy hosszú távú fogyasztásra javasoltak. Ezek a kapszulák garantáltan segítenek a merevedési zavar rövid, illetve hosszú távú leküzdésében. Figyelmedbe ajánljuk a korai magömlés elleni kapszuláinkat is.

A webshopban nem kapható a tadalafilt tartalmazó potencianövelő készítmény. Vényköteles potencianövelő kapszulák vásárlására, mint például a viagra nincs lehetőség. Továbbá sildenafil tartalmú készítményeket sem forgalmazunk.

Nálunk 100% diszkréció van, a számlán és a szállító címkén nem a webáruház, hanem a Camelot Consulting Kft. név szerepel. A leadott megrendelést 1-2 mukanapon belül meg is kapod.