Pumped Gabo vagyona? Miből él Pumped Gabo?

A wikipedia szerint az alábbiak tudhatók Pumped Gabo influencerről. Pumped Gabo a 2015-ös Balaton Sound elektronikus zenei fesztivált követően robbant be a köztudatba. A soundon a fitneszbajnokság két versenyszámában is negyedik lett. Pumped Gabo az elhíresült gyúrós táncát példaképétől, a Zyzz művésznéven ismertté vált orosz származású, ausztrál testépítőtől, Aziz Shavershiantól vette át. Aziz sajnálatos módon 2011-ben meghalt szívrohamban.

Pumped Gabo kezdetben csak modellkedett, később kipróbálta a melegeknek készült szexvideók gyártását, melyet később megbánt. Pumped Gabo 2012-ben kezdett el testépítéssel foglalkozni, s bár kezdetben a célja csupán az volt, hogy felhívja magára a lányok figyelmét, fokozatosan az „aesthetic” életstílus követőjévé vált.

A hirtelen jött népszerűségnek köszönhetően szerepet kapott egy UPC-reklámban. Ezt követően 2015-ben a TV2 televíziós csatorna Ezek megőrültek! című vetélkedő műsorában szerepelt. A Viasat3 Észbontók című kifordított kvízműsorában előbb a „kanapén ülő észbontóként” , majd 4 évvel később, 2019-ben már a stúdióból a „kanapén ülő észbontók” válaszait tippelve vett részt.

Pumped Gabo közel egy év kihagyás után az RTL Klub tette igazán híressé 2016-ban, amikor is a Nyerő Páros valóságshow-ba bevállogatták akkori barátnőjével. Ezt követően a Gyertek át műsor vendége volt.

A 2017-es évben vált Pumped Gabo igazán híressé. Jött a két évados trashreality műsora a Pumpedék és a Pumpedék – Bikiniszezon. Erről a HVG című hetilap kulturális rovata úgy fogalmazott, hogy: „sorozat, amely meg sem próbálja szépíteni 2017 hazai valóságát a huszonévesek szemszögéből.

Pumped Gabo Szerepelt az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! ötödik évadában is. Ebben a műsorban is nagy sikert ért el, ugyanis a döntősök között végzett.

Pumped Gabo 2019-ben szerepelt a méltán híres MTV Jersey Shore című valóságshow-jának lengyel változatában, a Varsó Shore-ban. 2021-ben pedig részt vett az amerikai MTV The Challenge című reality műsorban. A műsor előtte még feltűnt a Live Tv-n futó Vacsorakirály című főzőműsorban és a TV2 saját gyártású sorozatának, a Doktor Balaton ötödik epizódjában.

Pumped Gabo Palikék műsorában

Pumped Gabo Palik Lászlóék YouTube-csatornáján is szerepelt nem régiben. Palikék a méltán ismert celebet nagyon sok dologról kérdezték. Többek közt arra voltak kíváncsiak, hogy mi az, amit másként csinálna a múltját illetően. „Néhányszor azért jobban érezném magam” – mondta Pumped. Szóba került a celeb angoltudása, aki szerepelt már amerikai MTV-műsorban is. Mint azt mesélte, autodidakta módon tanulta a nyelven különféle külföldi műsorokból.

Nincs érettségim. Nem is értem, anyám még mindig mondja, fiam, letehetnéd az érettségit. És annyira felidegesít. Egy fillérrel nem keresnék többet, ha lenne érettségim, akkor minek csináljam meg?

Pumped azt mondja, az utóbbi két-három éve volt anyagilag sikeres, mióta „összekapta magát”.

Mindig minden pénzt elbasztam, ahogy a lehetőségeket is. Ráeszméltem arra, mi az, ami még lehetne belőlem. Elkezdtem összekapni magam

– mondta a celeb, aki mostanában dj-ként tevékenykedik. Annak, hogy felszólal közügyek mellett, szerinte már nincs túl sok értelme, szerinte nincs akkora hatása a szavainak, mint azt gondolják.

Tatár Csilla műsorában is szerepelt Pumped Gabo

atár Csilla YouTube-csatornáján, a #feedbement című műsorában láthatjuk újra Pumped Gabót, aki arról is beszélt, jó lett volna, ha olyan egyéniségeket követhet gyerekként és tinédzserként, mint ő maga.

Most gondolkoztam el, hogy régebben tök jó lett volna, ha van egy olyan gyerek, mint mondjuk én, és tudom magamat követni az Instagramon. Van egy ilyen mondás, hogy legyél az a hős, akire akkor volt szükséged, amikor fiatal voltál.

Miből él Pumped Gabo?

A műsorban kérdésre azt is elmondta, hogy miből él. A testépítő influenszer, aki az elmúlt két évben olyannyira feltolta magát, hogy kizárólag a közösségi médiát tekinti megélhetési forrásnak, és már csak arra vágyik, hogy a keverőpult mögött is sikeres legyen.

Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. Abból finanszírozom, hogy felteszem az Instagramra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek, ebből. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek. Ez az élet értelme, hogy jól legyél, jól érezd magad minden nap.

Az interjú végén Instagramon szerette volna bekövetni Tatár Csillát, de elfelejtette a nevét.

Most kereslek… elfelejtettem a nevedet amúgy. De kajak, mert még nekem annyira korán van, nevekben nem vagyok jó. Ja, Tatár Csilla, jól van. Néztem rád, mondom, csak eszembe jut!

Valóban visszavonult Pumped Gabo?

Pumped Gabo gyakorta jelenetezett be a közösségi oldalán a konditeremből az esti órákban, egyszer például olyan későn végzett az edzéssel és a szaunázással, hogy szoláriumozni már már nem volt lehetősége, ugyanis 11 óra után már egyetlen stúdiót sem talált nyitva.

A médiaszemélyiség a minap arról számolt be, hogy mostanában inkább a reggeli edzést preferálja, és mióta „nyugdíjas” életet él, nem is a sport körül forognak a mindennapjai.

Mióta nyugdíjas, visszavonult életet élek, nem az edzés az életem középpontja, így egy teljesen más perspektívából látom az egészet. Büszke vagyok rád, rátok, mindenkire, aki lemegy legalább heti 2-3x a terembe és tesz magáért. Lehet, nem lát téged senki, de én tudom, hogy ott vagy. Így tovább!

– írta posztjában Pumped Gabo, aki nemrég a természetben szemetelésről is elmondta  a véleményét.

Irány a főoldal >>