Potenciazavar okai és kezelése

Két évtizeddel korábban a merevedési zavar problémájáról senki sem mert és akart beszélni, tabu volt. Az elmúlt évtizedben ez megváltozott és mostanság már muszáj beszélni a potenciazavar problémájáról, mert sajnos egyre több férfi  szenved ebben potenciazavarban problémában.  A prosztatarák kialakulásának növekedése és a spermiumszámának feltűnő csökkenése sújtja a férfiakat a mai világban.. Jelenleg körülbelül 50%-kal alacsonyabb a spermaszámuk, mint 50 évvel ezelőtt. Ennek eredményeként a születési ráta ennek megfelelően csökkent.

Potenciazavar okai

Számos oka lehet a potenciazavar kialakulásának. Mi most megpróbáltuk összeszedni a legfontosabbakat, amire oda kell figyelned, hogy elkerüld a potenciazavart.

Silány víz minőség

A potenciazavar egyik kiváltó oka a rossz minőségű víz fogyasztása. Az elmúlt 50 év környezeti változásai a férfiak termékenységét is befolyásolták . Az exogén ösztrogének, amelyek például a talajvízbe kerülnek, és az ivóvízzel a hím szervezetben is felszívódnak, hozzájárulnak a férfiak elnőiesedéséhez.

Rossz táplálkozás

A férfiaknál egyre gyakoribb potencia zavarok másik oka a mai élelmiszerek minőségének óriási romlása.
A kimerült talajok mellett, amelyek az élelmiszerek nagy ásványianyag-veszteségéhez vezetnek, az erősen feldolgozott élelmiszerek rendszeres fogyasztása készételek, gyorsételek stb. formájában az erős potencia – és ezáltal a termékenység – útját állja.
A tesztoszteron termelődését akadályozzák a margarinban feldolgozott transzzsírsavak, a zsiradék, és minden ebből készült termék, mint a csokoládé, sütemények, sütemények stb.

E-vitamin hiány

A modern táplálkozásban folyamatosan csökkenő tápanyag az E-vitamin. Ez a vitamin fontos szerepet játszik a termékenységi folyamatban – ez egyértelmű a görög fordításból, mivel az E-vitamin tudományos neve „tokoferol”, görögül pedig azt jelenti, hogy „gyermeket apa vagy gyermeket várjon”. Ezért ezt a vitamint termékenységi vitaminnak is nevezik.
Az E-vitamin általában elegendő mennyiségben megtalálható a teljes kiőrlésű gabonákban, a hidegen sajtolt növényi olajokban, a tojássárgájában, a vajzsírban és a sötétzöld zöldségekben. Ez a vitamin azonban a modern feldolgozás során nagyrészt megsemmisül.

Cink

A cink nyomelem az erekciós zavarokban is jelentős szerepet játszik . A cink számos különböző funkciót tölt be a szervezetben.
Kulcsszerepet játszik a cukor-, zsír- és fehérje anyagcserében, részt vesz a genetikai anyag felépítésében és a sejtnövekedésben.

Omega-3 zsírsavak

A fontos zsírban oldódó A-, D-, E-vitamint, valamint a vas és a cink nyomelemeit természetes kombinációban tartalmazó holisztikus élelmiszerek közé tartoznak az omega-3 zsírsavak.
Ezek elsősorban a magas zsírtartalmú halakban találhatók meg.
A lenolaj azonban sokkal jobb forrás. Omega 3 tartalma 50% körüli. Sokkal jobb, mert a bio lenmagolaj biztosítja a lehető legmagasabb minőséget, ami a halak esetében nem mondható el.

Feldolgozott élelmiszerek rossz hatása

Merevedési zavar és prosztataproblémák esetén kerülni kell minden erősen feldolgozott élelmiszert.
Némelyikük avas olajokat, valamint magas fitinsavat tartalmaz, amely gátolja a cink felszívódását a szervezetben. A szójatermékek növényi ösztrogénjeik miatt is problémásak lehetnek.
Ezek a feldolgozott élelmiszerek kezdetben észrevétlen gyulladást váltanak ki a szervezetben. Ezek a gyulladások nagyrészt felelősek az erekciós zavarokért .

A koffein hatással van a mellékvesékre

A kávéban, teában, alkoholmentes italokban és csokoládéban található koffeint is lehetőség szerint kerülni kell, mert megterheli a mellékveséket, és így végső soron negatív hatással lehet a férfi potenciára.

A mai világban sajnos nem tudunk mindenre odafigyelni, ezért néha szükség van egy kis támogatásra. Potencianövelőink teljesen tiszta alapanyagokból összeállított, kizárólag gyógynövényből készített biztonságos készítmények.

Természetes potencianövelők rendelése 2 perc alatt >>

Irány a főoldal >>