Kik használják a felnőtt társkeresőket és miért?


Világunkban egy dolog állandó, amely nem más, mint a folyamatos változás. Nincs ez másként a társkereséssel sem. Míg a múlt században nagyobb teret kapott a romantika, az udvarlás, ma már idő hiányában egyre inkább szükségleteink kielégítésére koncentrálunk. Erre a helyzetre reagálva születik egyre több és több felnőtt társkereső, ahol kifejezetten a szexuális vágyak vannak fókuszban.

Miért van létjogosultságuk? Vajon, ha valaki ellátogat ide, milyen sikerrel jár? Kik a célcsoportjai a hasonló témájú a portáloknak? Ezeket a kérdéseket boncolgatjuk az innovatív magyar szexpartner kereső, a freelove.eu segítségével.

Miért népszerűek a szexrandi oldalak?

Az egyik és legfontosabb ok, nem más, mint az anonimitás. Teljes mértékben a felhasználón múlik, hogy mennyi és milyen típusú személyes adatot oszt meg magáról profiljában. Az is megoldható, hogy kizárólag a kiszemelt partner részére küldje el az általa fontosnak gondolt információkat, mint például a fotókat és a telefonszámokat.

A másik ok a felgyorsult életünknek köszönhető folyamatos időhiány. Lehet, hogy szeretnénk végigjárni a hagyományos, rózsával, vacsorával, romantikával tarkított utat, de vagy időnk, vagy pénzünk nincs rá. Viszont szexuális ösztöneink, vágyaink a nap 24 órájában dolgoznak, így ezeket mindig igyekszünk kielégíteni, amelyhez kiváló választás, egy hasonló gondolkodású közösség.

A harmadik fő ok, amely részben kötődik az előző ponthoz az az elköteleződés-mentes kapcsolat. Az alkalmi társra vágyók megbeszélik a légyott helyszínét és időpontját, megtörténik a szexuális együttlét és kész. Amennyiben mindketten elégedettek voltak, lehet szó folytatásról, ha nem akkor többet nem találkoznak, keresnek új partnereket. Nincs sírás, nincs számonkérés, felesleges idő és pénzkidobás nélkül tovább lehet lépni, új kalandokba bocsátkozni.

Kik regisztrálnak a szexpartner kereső oldalakra?

18-tól 100 éves korig mindenki megtalálhatja itt a maga játszótársát. Azonban van egy-egy korosztály és élethelyzet, amely többé-kevésbé kiemelkedik a listából.

Ami a nőket illeti ők leginkább a 25 és 55 éves kor között látogatják ezeket az oldalakat. Az ok, amely miatt erre adják a fejüket az történetesen az elhanyagoltság, figyelemhiány. Ezekben az esetekben a bonyadalmaktól mentes kalandok és az újdonság iránti vágy vezérli őket. Megfigyelhető azonban, hogy egyre több, épphogy nagykorúvá érett hölgy is kísérletezik. Ennek oka leginkább a kíváncsiság, vagy a pornófilmeken történt szexuális szocializáció, ahol ugye a gyors kielégülés van a középpontban.

Férfiak esetében, nincs kiemelkedő réteg. Biológiájuknál és ösztönüknél fogva életkortól, családi állapottól, foglalkozástól függetlenül megtalálhatóak a szexpartner keresők közösségében. A motiváció legtöbb esetben a kísérletezés, új kalandok, kihívások, trófeagyűjtés, szórakozás, búfelejtés. Szinte bármi, ami megtöri a szürke hétköznapokat.

Felnőtt társkereső tökéletes célzással

Az biztos, hogy legyen valaki akár 27, akár 77 éves, a freelove.eu segítségével megtalálja a hozzá tökéletesen passzoló alkalmi partnert. A számos extra szolgáltatás mellett a rendszer forradalmi újítása a háttérben szorgalmasan dolgozó, speciális algoritmus. A megadott információk és az adatbázis alapján kiszámítja, majd megkeresi a profilhoz illő személyt, növelve a siker esélyét. A portál eltörli a kudarcokat és elhozza a titkos viszonyok jövőjét.

Irány a főoldal >>