Immunerősítő szokások őszre és télre

Az immunitást erősítő szokások célja, hogy segítsenek átvészelni az ősz és a tél kihívásait anélkül, hogy megbetegednél! A természetes immunerősítők a legjobb választás az immunrendszered számára! Ez nem csak a mesterséges anyagokról való lemondást jelenti, hanem ha tehetjük, néhány szokás meghonosításával orvosoljuk a felmerülő problémákat. Az alábbi tanácsok némelyike ​​ismerősen csenghet, de érdemes megfogadni. Reméljük, hogy ezek elolvasása után további megfontolandó javaslatok vázolódnak fel az Ön fejében!

Immunerősítő szokások #1: Antioxidánsokban gazdag táplálkozás

Míg a C-vitamin segít a megfázás és a vírusok leküzdésében, az antioxidánsok támogatják az immunrendszert. Csökkentik a sejthalált és elősegítik a fehérvérsejtek képződését, amelyek kulcsszerepet játszanak a káros baktériumok elpusztításában. Az antioxidánsok segítenek helyreállítani a sérült DNS-t és megakadályozzák a gyulladást. Az antioxidánsokban gazdag élelmiszerek bejuttatása a szervezetbe könnyebb, mint gondolnád. Az étcsokoládé, az articsóka, a kávé, a bab, a zöld tea, az alma, a paradicsom, a zöld leveles zöldségek és az olajos halak szintén magas antioxidáns tartalmúak. Ám megfelelő táplálék hiányában vitaminkészítmények is pótolhatják a hiányt, antioxidánsoknak az E-vitamin javasolt!

Immunerősítő szokások #2: Étrendkiegészítők használata

Ha úgy érzed, hogy nincs elég energiád, vagy szeretnéd immunrendszerednek extra erőt adni, érdemes megfontolni bizonyos étrend-kiegészítők használatát. A C-vitamin létfontosságú a szervezet számára, elősegíti a szervezet immunerősítő válaszát azáltal, hogy támogatja az immunrendszer válaszát, miközben kevésbé érzi magát fáradtnak, és könnyen pótolja az elvesztett energiát. Emellett a cink és a D-vitamin egyaránt fontos az immunrendszer egészséges működéséhez. A D-vitamin hozzájárul a csontok egészségének megőrzéséhez, és szerepet játszik a kalciumszint szabályozásában. A cink segít aktiválni az immunsejteket, és lerövidítheti a megfázás és az influenza tüneteinek időtartamát. Ne feledkezzünk meg a prebiotikumok és probiotikumok jótékony hatásairól sem! Ezek óriási szerepet játszanak a bélrendszer egészségének megőrzésében.

Immunerősítő szokások #3: Pihenj eleget

Amikor egy betegség támad, fontos, hogy hallgass a testedre, és szánj elegendő időt a pihenésre. De a pihenés legalább ilyen fontos a megelőzés szempontjából, mert ha állandóan fáradt és kimerült vagy, nagyobb eséllyel leszel beteg. Itt a jó alvás, az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás, valamint a rendszeres testmozgás játssza a legnagyobb szerepet. Ide tartozik a jó éjszakai alvás hangsúlyozása! A pihentető és megfelelő éjszakai alvásnak számos pozitív hatása van, többek között az immunrendszerre is. Az elegendő és kiegyensúlyozott alvás elősegíti a gyulladáscsökkentő citokinek – az immunrendszer által kiválasztott anyagok – termelődését, és segít a szervezetnek könnyebben küzdeni a betegségekkel.

Immunerősítő szokások #4: Mozgás & no alkohol

Ugyanez vonatkozik a szabadtéri mozgásra is, hiszen a hidegben végzett testmozgás hatékony immunerősítő, mert megdolgoztatja a szervezetet. A D-vitamint a szabadban is fel tudjuk szívni, így mindenképpen jót tesz nekünk. Természetesen fontos, hogy megfelelően öltözzünk, és ne töltsünk órákat a szabadban. Elég egy rövid séta a szabadban és egy csésze forró tea az emeleten. Kerüld az alkoholt, ez legyen az életmódváltás kezdete! Ha lebontja a különböző alkoholok összetevőit, egyértelmű, hogy ezek többnyire cukor. Ha pedig túl sok alkoholt vagy cukrot juttat a szervezetébe, leromlik a szervezet fehérvérsejt-termelése, ami azt jelenti, hogy fogékonyabb a vírusos betegségekre. A legjobb, ha kerülsz minden alkoholfogyasztást, ehelyett nagyon komolyan veszed a sok víz ivását.

Válassza ki az Alpha Man Immunerősítő kapszulát, a Value Quality fődíjas termékünket! A jó életmód jobb élethez vezet. Valamint kiegyensúlyozott kapcsolat és jó szexuális élet!

Irány a ferfitemak.hu főoldal >>