Így dobd fel a szexuális életed

Avagy a sosem múló szenvedély. Ha nem figyelsz oda, a kezdeti szenvedély könnyen elillanhat az évek alatt a kapcsolatból. Még a végén azon kapod magad, hogy a szex egy megszokott, rutinszerű aktussá vált. Nem kell, hogy így maradjon!

Sokan hagyják a szenvedély tüzét kihunyni azzal, hogy a gyengédség és a meghitt pillanatok a heves szexcsaták rovására mennek, a hétköznapok pedig megszokássá teszik az együttléteket. Így nem kell sok idő, hogy a kezdeti tűz langyos parázzsá változzon.

Pedig egy kis odafigyeléssel egyszerűen kombinálhatod a forró erotikát a gyengédséggel.

Lágy csókok az egész testre!

Csókoljátok egymást a legizgatóbb erogén zónákon. Cirógasd az ajkaiddal a tenyerét, a nyakát vagy a belső combját, őrületes lesz a hatás. Teljesen eksztázisba hozhatod a kedvesed.

Erotikus masszázs

A testek érintkezése, a bőr simogatása hihetetlen reakciókat válthat ki, és megerősítheti a kötődést. A masszázs lehet előjáték is, de önmagában, esti programnak is tökéletes.

Sokan nem tartják elég férfiasnak a masszázst, de egy próbát mindenképpen megér. Illatos olajjal, vagy testápolóval dörzsöljétek be egymás testét, nem csak az lesz élvezetes, ha neked csinálják, hanem adni is csodás érzés.

Érzéki ételek

Egy izgalmas gyümölcs csoki öntettel, vagy tejszínhabbal, mindez önmagadon tálalva tökéletes kelléke lehet egy őrületesen erotikus aktusnak.

Flört és viccelődés

Ne hagyjátok, hogy az apró csipkelődések, a kacér kacsintások kivesszenek a hétköznapokból. Ugrassátok egymást és nevessetek sokat, mert ez a vágy majd meglátszik a hálószobában is. Így sosem múlik el a kötődés és az összetartozás érzése.

Forrás: aferfi.hu