Hol ismerkedjek 40 felett és hogyan

Nehezebben tudsz ismerkedni 40 felett? Jogosan teszed fel a kérdést te is magadnak: hol ismerkedjek 40 felett és hogyan. Az ismerkedés 40 év felett már egy kicsit más dimenzió, ugyanis ekkor már nagyon is bejátszanak a korábbi évek során szerzett rossz tapasztalatok, félelmek. Ezek többnyire irreálisak és alaptalanok, de mégis nagyon megnehezítik az ismerkedést 40 felett. Nézzük akkor, hogy hol ismerkedjek 40 felett és hogyan.

Nehéz ismerkedni 40 felett?

A nagy kérdés: hol ismerkedjek 40 felett? Nos már te is esetleg elváltál és vannak gyerekeid, akik miatt folyamatosan aggódsz? A korábbi kapcsolataidbóól, házasságodból túl sok a rossz, negatív tapasztalat? Már évek óta nem is randiztál? Nincs bátorságod, hogy elkezdj randizni, mert nem is zudod hogy hogyan kellene? Nem ismered a lehetőségiedet? Nem vagy tisztában a lehetőségeiddel? Pesszimist avagy és azt gondolod, hogy 40 felett már a fű sem nő és nem lehet normálsi társat találni?

Ha a fentiekben említett gondolatok pörögnek folyamatosan a fejedben, akkor olvasd el ezt a cikket. A következő 3 percben végigvesszük és megcáfoljuk azokat a félelmeket, amik annyi 40 feletti nőt és férfit eltántorítanak az ismekedéstől.

Ismerkedés 40 felett – túl hosszú a nem szeretném listád?

Ha volt több kapcsolatod, esetleg már házas is voltál, akkor valószínűleg mára már igen sok pozitív és negatív tapasztalatra tettél szert a párkapcsolatok terén. Nagyon fotnos, hogy ne a múltbeli tapasztalataid alapján ítéld meg a jövőbeli kapcsolatodat. 40 felett hajlamosabbak az emberek komoly következtetéseket levonni és a múlt tapasztalatait ráhúzni a jövőre. Ez azt eredményezi, hogy gyakorlatilag elszabotálják saját cselekedeteit.

Téged is esetleg megbántottak? Hidd el som ás embert is. Sajnos vagy nem, de az életünk számos területén folyamatosan érnek negatív ingerek. Persze egy komoly kapcsolatban az ember komoly lelki sérüléseket is szenvedhet. Ezeket a sérelmeket helyre kell tenni, hogy ne legyenek irreális elvárásaink a jövőre tekintve.

Kihívások keresése egy kapcsolatban

Sajnos sokan azt gondolják, hogy 40 felett már nem akarnak nehézségeket, kihívásokat, küzdelmeket egy párkapcsolatban. El kell, hogy szomorítsalak, hogy ez kortól független. Ugyanis mindegy mely korban vagy, a párkapcsolat mindig a kompromisszumokról és a két ember közös törekvéseiről szól. Ha inkább csak kerülni akarod a konfliktusokat és nehézségeket, akkor kevés esélyed lesz boldog párkapcsolatra. A kulcs az, hogy bizony kőkeményen bele kell mennünk bizonyos helyzetekbe és megvizsgálni miben hibáztunk az előző kapcsolatainkban.

Túl hosszú ideje vagy szingli?

Függetlenül attól, hogy önkéntes magányban élsz, nem találtál párt, vagy igazából nem is kerestél, ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Az eredmények és egy boldog kapcsolat reménye ott csillog 40 éves kor felett is. Az idő viszont megy és neked kell most meghoznod azokat a döntéseket, amik miatt majd 10 év múlva megveregetheted a saját vállad – vagy épp megdorgálhatod magad.

Ne higgy a mende mondáknak

A közhiedelemmel ellentétben elég 30-as, 40-es nő van, aki még nem ment férjhez, vagy már elvált, esetleg komoly kapcsolatot keres. Sőt, az igazság az, hogy bár huszonévesekből jóval nagyobb a felhozatal, de ma sokkal jellemzőbb, hogy később mennek férjhez és köteleződnek el a nők. Szóval nincs miért csüggedni.

A kor, tapasztalat, tudás és eguzisztencia

Egy kellően tapasztalt, stabil anyagi alappal rendelkező, ápolt férfi nagyon vonzó tud lenni a nők számára. Mivel pont azt tudja nekik nyújtani, amit elvárnak tőle: biztonságot és törődést. Ha még nincsenek meg ezek az alapok, akkor ideje tenni érte. 40 éves korra már normális elvárás egy komoly nő részéről, hogy talpraesett, szakmájában kiteljesedő, független férfi legyen mellette.

Elvált szülő gyerekkel

Nem éppen. Ha törődöl a gyerekeiddel, az egy nagyon vonzó dolog a nők számára, mert lássák, hogy alkalmas vagy az apa szerepre. Az, hogy az anyjával nem élsz együtt, egy másik lapra tartozó dolog. Bármely kapcsolattal megeshet, hogy zátonyra fut és nem lehet megmenteni. Ettől viszont apa maradsz, és éppúgy lehetsz még valakinek társa, vagy akár férje is. Ahogyan lehet még gyerkeed is. Szóval semmiféle hátránya nincs annak, ha már szülő vagy. Ezt a dolgot a fejedben kell helyretenni és akkor nem fogod kínosnak érezni, ha mondjuk társkeresőn fel kell tüntetni a családi helyzetedet.

Ismerkedés 40 felett – milyen korú nőt keress

Felmerül a kérdés, milyen korosztályú nő lehet reális társnak 40 felett. Én azt mondom, nem valószínű, hogy egy huszonéves nőnek olyan gondolkozásmódja lesz, mint mondjuk egy harmincasnak, akinek már van tapasztalata az élet több területén és akár komolyabb tervei is, ami a családot illeti.

Negyvenes férfiként nyugodtan kereshetsz náladnál 10 évvel fiatalabb hölgyet is. Bár a statisztikák azt mutatják, egy-két éves korkülönbség az ideális a párkapcsolatokban, mert akkor nincs generációs eltérés gondolkozásmódban. Ennek ellenére szélesebbre lehet nyitni azt a bizonyos ollót, és még az is megeshet, hogy az ideálod idősebb lesz tőled. Egyszóval nem a kor az elsőrangú ebben a kérdésben.

Légy nyitott az új lehetőségekre

Aki most éli a negyvenes éveit, attól még nem áll messze a számítástechnika és az internet. A társkeresést illetően azonban még lehet konzervatívabb, mint mondjuk a fejlettebb nyugati országokban élő felnőttek. Ne becsüld le az internet adta lehetőségeket.

Hidd el, rengeteg igényes, gyönyörű nő keres társat online is. Számtalan lehetőséged van a messenger csajozástól kezdve, az online ismerkedésen át egészen a társkereső appokig. És sokan élnek is a lehetőséggel. Bátran regisztrálj online társkeresőkre, tedd rendbe a facebook profilodat ( ha nincs, akkor regisztrálj) és kezdj el nyitni, társalogni nőkkel interneten.

A te életedben mi a szerepe a nőnek?

A párkapcsolat egymásért van és egymásért működik. Egy közös célért vagyunk együtt férfi és nő, nem azért, hogy csak kielégítsük bizonyos vágyainkat vagy kiegészítsük a hiányosságainkat a másik által. Mindenki szeretne társat maga mellé, de nem mindenki veszi észre, hogy mitől is működik vagy éppen nem működik egy kapcsolat.

Kezdj egy új fejezetet az életedben!

Zárd le a régi dolgokat, söpörd le a múltat a vászonról és kinyílnak a kapuk. Számtalan lehetőséged van: Eljárhatsz társaságba, ismerkedhetsz az utcán, szórakozóhelyen, ismerkedhedsz online randi appok segítségével. Elkezdhetsz különböző szakköröket, hobbi tevékenységet folytatni. Járj el társastáncra. És még nem is beszéltünk az online ismerkedés adta lehetőségekről.Itt az ideje megadni magadnak a lehetőséget, hogy összejöjjél egy olyan nővel, akivel az élet áldás és újra lobban tőle az a szikra, amit elveszettnek hittél.

Ne görcsöljél rá az ismerkedésre. Találd meg az életedben a szépséget és legyél elégedett. Persze könnyű ezt mondani, de ha nagyon ráfeszülsz az ismerkedős témára, azt a nők észreveszik és eltáválodnak tőled. Hogy ne legyen rajtad ez a teher, ahhoz cselekedni kell, ismerkedni, társaságba járni. És amikor már eljön az a pillanat, hogy gyakorlatilag válogathatsz a nők közül, akkor meglesz az az egy, akivel el is tudod képzelni az életed.

Irány az online férfi magazin főoldal >>