Első randi ötletek. Hol legyen az első randi?

Melyek a legjobb első randi ötletek? Te sem tudod kitalálni, hogy hova menjetek? A legjobb első randi ötletek egy helyen. Neked csak el kell olvasnod. A legelső randit sokszer a legnehezebb összerakni fejben, majd kivitelezni. Ez különösen igaz, ha valami egyedit szeretnénk és nem egy étteremben, kávézóban akarunk találkozni online megismert hölggyel. Vajon akkor milyen helyszínek jöhetnek számításba első randihoz.

Vajon melyek a legjobb első randi ötletek? A COVID, a bezáértság a randizást is megnehezítette, így a randizás kapcsán is sok változás történt az életünkben. Manapság az első randik sokszor a virtuális térbeb történnek, hiszen nem lehetett csak úgy beülni valahova, és érthetően sok társkeresőnél az sem volt opció, hogy már az első alkalommal beengedje a partnert az otthonába. A korlátozások feloldásával könnyebbé vált a helyzet, ám az ötletes helyszínválasztás így sem egyszerű feladat. A legjobb első randi ötletek közt találsz szabadtéri és beltéri ötleteket egyaránt. És mikor legyen az első randi? Segítünk.

Szabadtéri első randi ötletek

A következőkben összeszedtük neked a legjobb első randi ötletek közül a szabadtérieket. Mi ezeket ajánljuk neked.

#1 Első randi ötletek közül a legnépszerűbb – Piknik

Piknik kiváló és örökzöld az első randi ötletek közül. Legyen napsütés, egy kis friss levegő, madárcsicsergés, finom falatok és szép kilátás. Egy meghitt, jó hangulatú piknik igazán jó teret adhat az ismerkedésnek. Vigyél magaddal egy takarót, csomagolj néhány harapnivalót, és irány a kedvenc parkod. Ne feledd, hogy olyan helyre vidd, ahol nem csak kettesben vagytok, hogy biztonságban érezhesse magát. Semmiképp se vidd egy távoli rétre vagy erdőbe, ahol a kutya se jár. Viszont kiváló lehet, egy tópart, amit emberek látogatnak vagy egy park.

Alkoholt ne fogyasszatok az első piknik idején. Beszéljétek meg, milyen elemózsiát visztek magatokkal, ami mindkettőtöknek megfelel. Fontos, hogy olyasmi legyen, amit mindketten szerettek, ez máris segít feltérképezni, mi is az, ami közös a gasztronómia terén kettőtökben.

#2 Első randi ötletek közt igen ismert – Csillagnézés

A csillagos ég látványa mindenkit lenyűgöz. Elég merészek vagytok hozzá, hogy a városi fényektől távol csodálkozzatok rá az égbolt csodáira? Tökéletes randevú lehet egy kellemes este a szabad ég alatt, a csillagokat kémlelve. Ne felejts el magaddal vinni egy kényelmes plédet, amit leteríthetsz a kiszemelt helyre, és akár egy lejátszási listát is készíthetsz előre, ami még inkább segít megteremteni a hangulatot.

#3 Első randi ötlet – Minivakáció

Ha mindketten szerettek utazni, első randinak is jó választás lehet egy kiruccanás egy közeli városba. Tényleg nem kell messzire menni, a lényeg, hogy a mindennapoktól távolodjatok el egy kicsit. Amennyiben távol laktok egymástól, az is ideális megoldás lehet, ha félúton találkoztok. Felszabadultan érezheted magad, mint egy vakáción, ráadásul a helyi látnivalók, nevezetességek sok témát adhatnak, ha valamiért megakadna a társalgás.

#4 Első randi ötlet – Irány a hegyekbe

Szeretitek az aktív kikapcsolódást a szabadban? Egy kirándulás, könnyű túra nagyszerű módja lehet annak, hogy megismerjétek egymást. Természetesen elsőre nem kell több órányi természetjárást beiktatni, ha adott a lehetőség, akkor egy könnyebb útvonalon induljatok el a hegyekben, de sétálhattok vidéken, vagy a város körül is.

#5 Első randi ötlet – Állatkert

Ha szereti az állatokat, akkor a Fővárosi Állatkert egy remek, egész napos programot nyújthat. A Holnemvolt Park millenniumi körhintájára is érdemes felülni egy körre, amivel belecsempészhetnek a programba egy csipetnyi romantikát és nosztalgiát is. Ez a találkahely nemcsak kettőtökre helyezi a hangsúlyt, és segíthet kivágni az első randevú esetlenségeit is, amennyiben előfordulna ilyen. Nem kell stresszelni, hogy milyen témákkal állj elő, amikor szünet van a beszélgetésben.

Beltéri első randi ötletek

A következőkben kigyűjtöttük neked a legjobb beltéri program ötletet az első randidhoz. Íme a legjobb beltéri első randi ötletek.

legjobb első randi ötletek

#1 Első randi ötlet – Társasjáték klub

Országszerte többfelé találhatóak olyan klubok, ahol adott a lehetőség a társasjátékra. Egy kis barátságos versengés nagyszerű módja lehet a feszültség megtörésének, legyen szó akár kártyajátékokról, vagy a különböző stratégiai játékokról, sakkozásról.

#2 Első randi ötlet – Stand up comedy előadás

Egy ital elfogyasztása egy hangulatos klubban, ahol stand up comedy zajlik a színpadon, megkönnyíti az ismerkedést. Remélhetőleg az előadás vicces lesz, de ha mégsem az, akkor is több témát érinthet, sok mindenről beszélhettek majd utána.

#3 Első randi ötlet – Szabadulószobák

Nagyon népszerűek azok a játékok, amikben különféle nyomokat kell megtalálnunk, hogy végül megoldjuk a rejtélyt, és kijussunk a szobából. Ez igazán biztos módja a randipartner gyors megismerésének, hiszen szükség van a csapatmunkára. A feladat közben pedig kellemetlen hallgatás nélkül beszélgethettek. (Ha nem szeretnétek zárt helyre menni, egyre többfelé részt vehettek szabadtéri rejtvények megoldásában is, lásd Rejtélyek városa.)

#4 Első randi ötlet – Főzőtanfolyam

A közös főzés felszabadít, közelebb hozza az embereket egymáshoz. A konyha életünk meghatározó helyszíne, gyakran közeli kapcsolataink kiépítésének, elmélyítésének színtere. Ha rögtön az első randin megcsillogtatnád a szakácstudományodat, válassz egy főzőiskolát a találkozó helyszíneként, ahol közösen készíthettek egy finom ételt.

#4 Első randi ötlet – Antikvárium, könyvesbolt

Amennyiben mindketten szerettek olvasni, és rajongjátok a könyveket, jó ötlet lehet egy antikvárium, vagy könyvesbolt felkeresése az első randin. Megmutathatjátok egymásnak az aktuális kedvenceket, vagy gyerekkorotok legkedvesebb történeteit is.

További első randi ötletek

Népszerű első randi ötletek közé tartozik a margit-sziget. Egy hosszú, kellemes séta a Margit-szigeten. Látogassátok meg a Vadasparkot, a Rózsakertet, melyben egykor Sissi is szívesen sétált, Szent Margit egykori lakhelyét.

Ha első randinak kicsit aktívabb programot szeretnél, akkor irány a bowling. A bowlingozás az első randi ötletek egyik népszerű pontja. Első randi helyszínnek, egy félig-meddig aktív szórakozási lehetőségnek főleg hideg időben jó ötlet lehet egy bowlingozás.

Első randi ötletnek valami romantikusat szeretnél? Irány az Andrássy út! Egy romantikus séta az Andrássy úton, a világörökségi helyszínen igazán romantikus lehet, és mivel mindig pezsgő, és jól kivilágított a környék, partnerének sem kell kellemetlenül éreznie magát.

Mit szólnál egy autós mozihoz? Szerencsére több autós mozi is van Budapesten, közülük ajánljuk például a Westend autósmozit, majd a nap megkoronázásaként egy finom koktélt a filmezés után a pláza tetején. At autós mozi szintén igen népszerű az első randi ötletek listáján.

Fürdők, mint első randi ötletek egyike

Ha igazán beválallós vagy, akkor elhívod a kiválasztotatad egy kis jó kis fürdőzésre. Az alábbi helyszíneket ajánljuk figyelmedbe.

Palatinus strand vagy Római fürdő

Hűsítsék le magatokat a város legszebb részein, este pedig a Szabadtéri színpad egy nyáresti előadása remek választás lehet, ha te és partnered a kultúra szerelmesei vagytok.

Lupa beach

Ha nem jutnak le a tengerre, megidézhetik a tengeri miliőt a Lupa Beachen. Irány a homokos vízpart!

Veli Bej török fürdő

Télen sem kell lemondani a pancsolós randikról, számos helyen relaxálhat, regenerálódhat kedvesével. Ezt a fürdőt azért ajánljuk, mert így egyben át is lehet élni a klasszikus, családias török korabeli muszlim fürdők varázsát, immár koedukált formában. Egy hosszabb randi esetén lehet egy rövid sétát tenni a közelben található Gül Baba türbéjéhez.

Irány a férfi magazin főoldal >>